Videókészítés

A mozgókép a történetmesélésről, a színekről és a fényekről szól. A Te történeted is elmeséljük ügyfeleid számára. Találjunk ki egy izgalmas filmet vagy mutassuk meg egy céges bemutató filmben személyre szólóan, kik vagytok!

A digitális marketingben és ma már az ügyfelek megszerzésében és megtartásában is kiemelten fontos a mozgóképes tartalom, a perszonalizált kommunikáció. Érdemes komplex stratégiát kidolgozni a különböző felületekre. Nézd meg milyen lehetőségek közül választhatsz.

Reklámfilm

Online felhasználásra meglévő vagy leendő ügyfeleid részére készíts perszonalizált tartalmat termékeidről, szolgáltatásaidról. Forgatókönyvet fejlesztünk, kreatív tanácsot adunk és biztosítjuk a komplett gyártását.

Infoanimáció

Napjaink egyik legnépszerűbb prezentációs megoldása, hogy valamit gyorsan és hatékony magyarázhass el. Több nyelven, anyanyelvi narrátorokkal személyre szólóan termékeidről, szolgáltatásaidról.

Céges imagefilm

Egy jól szerkesztett rövid filmmel tökéletesen be tudod mutatni a céged működését, ügyfeleid számára is pozitív képest fest, ráadásul személyre szabottan is elkészíthető!

Remarketing kampány film

Kifejezetten a célcsoport egyik leghatékonyabb és legmérhetőbb eszköze. Költséghatékony megoldásokat fejlesztünk, hogy az AdWords költségeid a leghatékonyabban konvertáljanak és mindezt perszonalizáltan.

Digital signage tartalom

LCD, LED és különböző display felületek tartalmának tervezése és gyártása. Animációs és infoanimációs videók egyedi felületekre szabása.

Rendezvényvideó

Rendezvényt szervezel? Az esemény megörökítésén túl készítünk egy személyre szabható videót is, amit kiküldhetsz mindazoknak, akik a rendezvényeden részt vettek.

3D animáció

Készíts 3D-s animációt ügyfeleid részére és tedd egyedivé perszonalizációval.

Videókészítés és a VPE

A Video Personalization Egninehez szükséges videóhoz a háttéranyagokat, mint a kreatívok, információk, adatok összegyűjtését követően elkészítjük a generáláshoz szükséges master fájlokat. Ez lesz a master videó, amit teljes egészében legyártunk és aminek elfogadását követően kezdjük el a személyre szabott videók gyártásának folyamatát, melyet a megrendelő igényei szerint töltünk föl szerverre (YouTube, IBM, FTP) vagy adathordozóra.